Uluslararası havalimanında Denizli tanıtımı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Uluslararası havalimanında Denizli tanıtımı

Uluslararası havalimanında Denizli tanıtımı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Kasım 2021 Pazartesi - 17:39Güncelleme: 1 Kasım 2021 Pazartesi - 17:47
Uluslararası havalimanında Denizli tanıtımı

Denizli’nin turizm değerleri, Büyükşehir ve Pamukkale belediyeleri ile DENTUROD tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tanıtılıyor.

Türkiye'de en fazla turist ağırlayan 5. kent olan Denizli'nin turizmden aldığı payın daha da artması için Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) güç birliği yaparak yeni bir tanıtım çalışması başlattı. Termal İyi Gelir projesi kapsamında, milyonlarca yolcunun seyahat ettiği İstanbul'daki Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki bilboardlara Denizli'nin turizm değerlerini tanıtan afişler asıldı.

Bilboardlara; Pamukkale, Hierapolis Antik Kenti, Kırmızı Su, Laodikya Antik Kenti, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ile Denizli Kayak Merkezi'nin fotoğrafları konuldu.

 

ŞEN: TANITIM ÖNEMLİ

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, Denizli'nin tanıtımı konusunda sağlanan desteklerden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'ye teşekkür etti. Şen, "Şehrimizin gerek yurt içinde gerekse yurtdışında tanıtımı adına yapılan bu çalışmalar biz turizmciler için çok değerli ve büyük moral kaynağı. Denizli turizminin bir adım daha ileri gitmesi için her zaman bizlere destek olan Başkanımız Sayın Osman Zolan ile Sayın Avni Örki'ye şükranlarımı sunuyorum. Bu güç birliği bizi daha da ileriye taşıyacak" dedi.

ZOLAN: ŞEHRİMİZİN GÜZELLİKLERİNİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Zolan ise, Denizli’nin turizmin parlayan yıldızı olduğunu, kentin bu sektörden hak ettiği payı alabilmesi için elbirliğiyle çalıştıklarını söyledi. Zolan, "Turizm lokomotifimiz Pamukkale olsa da bunun yanında yaylalarımız, termal sularımız, kayak merkezimiz, 19 antik kentimiz ve adını sayamayacağımız birçok doğal güzelliğimizle eşine az rastlanır bir şehirdeyiz. Bu bize Allah'ın bir lütfudur. Denizlimizi turizm sektöründe daha da ileri noktalara götürmek adına şehrimizin değerlerini tüm kurumlarımızla el ele gönül gönüle vererek anlatmaya, şehrimizin turizmden daha fazla pay alması için de çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.