Ulus Caddesi’nde bayram için yoğun mesai – D20Haber
17.05.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Ulus Caddesi’nde bayram için yoğun mesai

Ulus Caddesi’nde bayram için yoğun mesai

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Ağustos 2017 Salı - 16:31Güncelleme: 29 Ağustos 2017 Salı - 16:31
Ulus Caddesi’nde bayram için yoğun mesai

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı'na kadar çift yönlü trafiğe açılması planlanan Ulus Bulvarı'nda incelemede bulundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezinde yapımını tamamladığı alt yapı çalışmalarının ardından, üst yapıya başladığı ilk nokta olan Ulus Caddesi’nde çalışmalarda sona gelindi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bayram tatili olmasına rağmen çalışmalara ara vermiyor.

Asfaltlama çalışmalarının yapıldığı Ulus Caddesi’nde incelemelerde bulunan Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan, asfalt makinesini kullandı, bu arada çalışanlar ve caddede faaliyet gösteren esnaf ile sohbet etti.

Haberin DevamıReklam




Asfaltlama çalışmalarında sona geldiklerini, peyzaj ve kaldırım çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade eden Zolan, 3 gidiş ve 3 geliş 6 şeritli Ulus’ta trafik akışının çok seri olacağını söyledi. 6 şeridin yanında oto park şeridinin de olacağını kaydeden Başkan Zolan, örnek bir bulvar olacak Ulus’ta bozulan yol konforu nedeniyle sabır gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti.