Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu, Zolan’ı ziyaret etti – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu, Zolan’ı...

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu, Zolan’ı ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Haziran 2022 Cuma - 16:07Güncelleme: 17 Haziran 2022 Cuma - 16:07
Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu, Zolan’ı ziyaret etti

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Denizli’de gerçekleştirilen 2022 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası için kente gelen Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, asbaşkanı Metin Cengiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ömer İlman ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer de hazır bulundu.

 

Denizli’de bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını kaydeden Müftüoğlu, Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’na sağlanan desteklerden dolayı teşekkür etti. Müftüoğlu, “Denizli bu zamana kadar hep heyecan vermiştir. Hep iyi şeyler yapmıştır. Çok emek veriyorsunuz, değer veriyorsunuz. Bisiklet ailesine verdiğiniz değer için teşekkür ediyoruz. İnşallah burada çok daha güzel organizasyonlar yapacağız” dedi.

Zolan ise, bisiklet sporuna yönelik faaliyetlerin arttığını belirterek, “Bisiklet sporu vatandaşlarımızın, gençlerimizin nezdinde de çok önemli hale geliyor. Bizler de bisiklet kullanımıyla ilgili imkanlar dahilinde etkinlikler yapmaya çalışıyoruz. Türkiye Şampiyonası’nın burada olması bizi ayrıca memnun etti. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir ev sahipliği yaparız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu, günün anısına Başkan Zolan’a plaket verdi.

Öte yandan, 2022 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası minikler, yıldızlar ve master kategorisi ile başladı. Pamukkale’de gerçekleştirilen müsabakalarda dereceye giren sporcuların ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer verdi. 18 Haziran Cumartesi günü şampiyonada “Pamukkale, Küçükdere, Yeniköy” parkurunda yol yarışlarının gerçekleştirileceği ifade edildi.