Turizmcilerden Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’a ziyaret – D20Haber
18.05.2024, Cumartesi
17 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Turizmcilerden Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’a ziyaret

Turizmcilerden Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Ekim 2018 Pazartesi - 14:19Güncelleme: 1 Ekim 2018 Pazartesi - 14:19
Turizmcilerden Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’a ziyaret

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Pamukkale Yöre Temsil Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Bir süre önce genel kurul toplantısını gerçekleştirerek göreve başlayan TÜRSAB Pamukkale Yöre Temsil Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Köseoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Denizli’nin kalkınması için çalıştıklarını ifade ederek, özellikle turizm sektöründe Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Osman Zolan’ın büyük emekleri olduğunu, bu konuda kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi. 2020 yılının “Pamukkale Yılı olsun” önerisinde bulunan Köseoğlu, “Sizlerin önderliğinde tüm sivil toplum kuruluşlarını dahil ederek bir çalışma yapalım istiyoruz. 2020 yılında iki 20’nin yan yana gelmesiyle güzel bir sinerji oluşacak” dedi.

Haberin DevamıReklam




Başkan Zolan ise, ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Dünyada eşi benzeri olmayan başta Pamukkale olmak üzere, antik kentleri, doğal güzellikleri, el sanatları, jeotermal kaynakları, sağlık ve spor turizmi imkanları yer alan bir kentiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi, hizmete aldığı birçok proje ile Denizli’nin tanıtımı ve turizm faaliyetleri ile ilgili yoğun çalışmalar yapıyor. İnşallah elbirliğiyle Denizli’nin öne çıkarılması noktasında her türlü projenin yanında olmaya devam edeceğiz. Sizleri tekrar tebrik ediyorum, göreviniz hayırlı olsun. İnşallah birlikte Denizli’nin menfaati için koşmaya devam ederiz” diye konuştu..