TRT sanatçıları Hierapolis Antik Tiyatrosu’nda konser verdi – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. TRT sanatçıları Hierapolis Antik Tiyatrosu’nda konser...

TRT sanatçıları Hierapolis Antik Tiyatrosu’nda konser verdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ağustos 2023 Pazar - 09:02Güncelleme: 20 Ağustos 2023 Pazar - 09:03
TRT sanatçıları Hierapolis Antik Tiyatrosu’nda konser verdi

TRT sanatçıları, şehir konserleri programı kapsamında Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki Hierapolis Antik Kenti’nde konser verdi. Türküler ve şarkıların yankılandığı Antik Tiyatro’daki konseri çok sayıda müziksever izledi.

TRT'nin düzenlediği şehir konserlerinin adresi bu hafta Pamukkale oldu. Denizli Valiliği ile Denizli Büyükşehir Belediyesi (DBB) iş birliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle düzenlenen konser programı, 1800 yıllık Hierapolis Antik Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.

DBB’nin kentin çeşitli noktalarından ücretsiz servis hizmeti sunduğu ücretsiz düzenlenen konserde, TRT Çok Sesli Müzikler Müdürlüğünde görevli ses ve saz sanatçıları sahne aldı.

Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği programda TRT sanatçılarının seslendirdiği şarkılara vatandaşlar da eşlik etti. TRT Radyo Nağme, TRT Radyo Türkü ve TRT Müzik'te canlı yayınlanan konserde Denizli türküleri de seslendirildi.

Konseri eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan ile Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Turhan Veli Akyol, TRT yöneticileri ve çok sayıda müziksever dinledi.

DENİZLİ (AA)