Tin: Bu seçime gençler damga vuracak – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Tin: Bu seçime gençler damga vuracak

Tin: Bu seçime gençler damga vuracak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Mayıs 2018 Çarşamba - 09:00Güncelleme: 2 Mayıs 2018 Çarşamba - 09:00
Tin: Bu seçime gençler damga vuracak

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği erken seçimine gençlerin damgasını vuracağını söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Buldan İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği kahvaltılı toplantıda, AK Partili gençlerle bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Buldan İlçe Başkanı Hasan Coşan ile Kadın ve Gençlik Kolları ilçe başkanları da katıldı.

Seçimlerde genç oyların büyük önem taşıdığını belirten Şahin Tin, “Sizden ricam, gençlerimize AK Parti iktidarının hizmetlerini, ülkenin 16 yılda kat ettiği mesafeyi iyi anlatmanız. Çünkü bu seçime sahada davamıza emek veren siz genç kardeşlerimiz ve sandık başına gidecek gençlerimizin oyları damga vuracak” dedi.

“HER GÜN EN AZ 10 GENÇLE GÖRÜŞÜN”

AK Partili gençlerden her gün en az 10 gençle, birebir görüşmelerini isteyen Tin, “Siyaset nakış işler gibi, ilmek ilmek halı dokur gibi sahada yapılmalı. İnsanlarla temas etmelisiniz. Onlara davamızı anlatmalısınız. AK Parti’ye oy vermeye ikna etmeli, hatta bu kutlu davada yol arkadaşınız olmalarını sağlamalısınız. Bu yüzden her biriniz, her gün en az 10 gencimiz ile görüşmeli, AK Parti’yi anlatmalısınız. Sahayı, tek derdi AK Parti’yi yıkmak olan, hizmet anlamında hiçbir vizyonu olmayanlara bırakmamalısınız. Ben her birinizin bu seçimleri bir dava bilinciyle sahiplenerek çalışacağınıza ve AK Parti’nin şanlı geçmişini bir zaferle daha taçlandıracağınıza inanıyorum” diye konuştu.