Time küstahlığı: Pamukkale’yi Yunan-Roma şehri olarak gösterdi – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Time küstahlığı: Pamukkale’yi Yunan-Roma şehri olarak...

Time küstahlığı: Pamukkale’yi Yunan-Roma şehri olarak gösterdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Eylül 2017 Pazartesi - 09:44Güncelleme: 4 Eylül 2017 Pazartesi - 09:44
Time küstahlığı: Pamukkale’yi Yunan-Roma şehri olarak gösterdi

Denizli’nin dünyaca ünlü ve UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki turizm beldesi Pamukkale Time dergisine haber oldu. Traverten bölgesinden haşemalı ziyaretçi fotoğrafıyla verilen haberde, Pamukkale’den “Yunan-Roma şehri” diye söz edildi.

Time dergisinde Emin Özmen’in fotoğrafıyla bir haber yayınlandı. Haberde, Pamukkale’den “Bizans ve Roma döneminden eserlerin bulunduğu antik kent” yerine “UNESCO Dünya Mirası Alanı haline getirilmiş Yunan-Roma şehri” ifadesi kullanıldı.

Ayrıca traverten bölgesinde çekilen haşemalı bir ziyaretçinin fotoğrafına yer verilerek, turistlerin de daha çok Asyalı ve Arap kökenli olduğu belirtildi.

Haberin DevamıReklam




INSTAGRAM PAYLAŞIMLARI

Öte yandan söz konusu haberle ilgili yabancı ziyaretçiler, instagram üzerinden paylaşımlarda bulundu. Paylaşımlarda, “İnsanlar beyaz traverten terasları ile ünlü olan Pamukkale’de yüzüyorlar”, “Bazıları beni İzmir’e veya Pamukkale’ye geri götürebilir mi?”, “Pamukkale’nin harikalar diyarı pamuk travertenler. Onlara en son ne zaman tırmandınız?”, “Bir zamanlar Hierapolis’te”, “Bodrum, Efes, Pamukkale ve Kapadokya. Gezinizi uzatabilirsiniz, Türkiye güzeldir” ve “Pamukkale’den ayrılmanın zamanı geldi” ifadelerine yer verildi.