TBMM Başkanı Şentop, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. TBMM Başkanı Şentop, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret...

TBMM Başkanı Şentop, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Haziran 2019 Pazar - 10:37Güncelleme: 9 Haziran 2019 Pazar - 14:18
TBMM Başkanı Şentop, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Antalya’da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın cenaze törenine katılmak için kente gelen Meclis Başkanı Mustafa Şentop, cenaze töreni sonrasında Büyükşehir Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete Vali Hasan Karahan, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Cahit Özkan, milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ve MHP İl Başkanı Cafer Birtürk de katıldı.

Başkan Osman Zolan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a ziyareti için teşekkür etti. TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ise, yapılan hizmetler için teşekkür ederek önümüzdeki süreçte yapılacak proje ve çalışmalar için de başarılar diledi.

DENİZLİ VALİLİĞİNİ DE ZİYARET ETTİ

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Denizli Valiliğine de bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretinden dolayı Şentop’a teşekkür eden Vali Hasan Karahan, Denizli’de yapılan çalışmaları içeren bir brifing verdi.

Valilik Şeref Defterini imzalayan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşamını yitiren CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan'ın düşüncelerini nezaketle dile getiren bir siyasetçi olduğunu kaydederek, "Bayramdan önce Meclis'te görüşmüştük, hayırlı olsun ziyaretine geleceğini ifade etmişti. Ölüm, yaşadığımız hayatın bir gerçeği. Kaybından büyük üzüntü duyduk. Ailesine tekrar baş sağlığı diliyorum." dedi.