Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor...

Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Mayıs 2018 Çarşamba - 12:02Güncelleme: 30 Mayıs 2018 Çarşamba - 12:02
Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezi ve 4 ilçede yaptığı 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezi ile Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz ilçelerinde hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor komplesinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı. 13 bin 720 metrekare inşaat alanına sahip Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde 1 yarı olimpik yüzme havuzu, 1 eğitim havuzu , 2 çok amaçlı salon, kafeterya, idari alan, 2 antrenör odası, doktor odası, 2 soyunma odası ve engelli tribünü yer alıyor. Tesiste 1 halı saha, basketbol sahası, 2 badminton sahası, 1 tenis kortu ve yürüyüş parkuru da yer alıyor. Kısa süre içerisinde açılışı yapılacak dev kompleks Tavas ilçesi ile birlikte bölgeye hizmet verecek.

"GÜZELLİKLER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ“

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, spor komplesini Tavas ve Denizli’ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Tavas’ımıza ve Denizli’mize yakışan yatırımlarımızı şükürler olsun birer birer tamamlıyoruz. Sağlıklı nesillerin yetişebilmesi ve her yaştan vatandaşımızın spor yapabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi.

Kapalı yüzme havuzunda verecekleri yüzme kursu ile birlikte pilates, zumba, masa tenisi gibi birçok salon sporu dalında da kurs vereceklerini tüm bunların yanında futbol, basketbol, badminton ve tenis için 6 adet de saha yaptıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "7'den 70'e tüm vatandaşlarımız burada spor yapacak, sevdikleri ile birlikte çok güzel vakit geçirecek. Denizlimize ve tüm ilçelerimize güzellikler katmaya devam ediyoruz. Desteklerini bizden esirgemeyen aziz milletimizin bize verdiği bu emanete sahip çıkmak için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.