Tam kapanma için ne dediler? – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Tam kapanma için ne dediler?

Tam kapanma için ne dediler?

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Nisan 2021 Pazartesi - 22:58Güncelleme: 27 Nisan 2021 Salı - 01:01
Tam kapanma için ne dediler?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “tam kapanma” karanını açıklamasının ardından değerlendirmeler de geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrasında yaptığı “17 Mayıs’a kadar tam kapanma” açıklamasına iktidar ve muhalefetten kanadından açıklamalar yapıldı.

Denizli Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan, sosyal medya hesabından “Sabrederek, dayanışma içerisinde zor günleri hep birlikte aşacağız. Güzel günler çok yakında” paylaşımını yaptı.

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ise, iktidara lebaleb kongreler üzerinden yüklendi. Keskin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Koşullara uymadan salonları doldurarak yapılan kongreleri partililerin ve düşün yandaşların cenaze törenlerine binlerce katılarak yaratılan olumsuz tablonun bedelini esnaflar, sanatkarlar, müzisyenler, emeğiyle geçinen tüm insanlar ödeyecek. Aylardır bilim insanlarının uyarılarını dikkate almayarak Türk insanını ölümle karşı karşıya getirenler yasak koymayı biliyor, yasaktan mağdur olan insanların yaşamlarını nasıl sürdüreceklerini sorusuna yanıt vermiyorlar” ifadelerini kullandı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de “Pamukkale Belediyesi olarak bu zorlu süreçte de yine hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 7 gün 24 saat ilçemize hizmet edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da paylaşımında “29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar tam kapanma süreci yaşayacağız. Merkezefendi Belediyesi olarak tüm olanaklarımızla gece gündüz demeden sizler için çalışacak, her tür sorun ve talebinizde yine yanınızda olacağız. Yalnız değilsiniz... Endişelenmeden, panik ve kaygıya mahal vermeden bu günleri dayanışmayla, birlikte geride bırakacağız” ifadelerine yer verdi.