Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde yeni dönem kayıtları 26 Ağustos’ta başlıyor – D20Haber
18.05.2024, Cumartesi
17 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde yeni dönem kayıtları...

Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde yeni dönem kayıtları 26 Ağustos’ta başlıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Ağustos 2019 Cuma - 15:26Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma - 15:26
Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde yeni dönem kayıtları 26 Ağustos’ta başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde üniversiteye hazırlık kursu alan 86 kişi üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşti. 26 Ağustos”yeni dönem müracaatları başlayacak Sosyal Etkinlik Merkezlerine ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri kayıt yaptırabilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde üniversite sınavına hazırlanmak isteyen mezun 86 lise öğrencisi, Yenişehir, Kayıhan, Anafartalar, Atalar, Karaman ve Anafartalar Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde eğitim görerek hayallerine kavuştu. Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde üniversiteye hazırlık kursları 2019-2020 eğitim öğretim yılında da devam edecek. Lise mezunu öğrenciler hafta içi her gün sabahtan öğleye kadar Yenişehir, Kayıhan, Anafartalar ve Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde; hafta sonu ise 11. ve 12. sınıf öğrencileri Karaman, Yenişehir, Kayıhan ve Anafartalar Sosyal Etkinlik Merkez’ine kayıt yaptırarak üniversite sınavına hazırlık kurslarından yararlanabilecek.

KAYITLAR 26 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

Üniversiteye hazırlık kurslarının yanında Sosyal Etkinlik Merkezlerinden ilkokul 2. sınıf öğrencilerinden başlayarak ortaokul ve lise öğrencileri de faydalanabilecek. Yeni dönem müracaatları ise 26 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. Kurslara katılmak isteyen öğrenciler Karaman, Yenişehir, Sevindik, Fatih, Atalar, Aktepe, Anafartalar, Kayıhan, Gökpınar ve Mehmet Akif Ersoy Sosyal Etkinlik Merkezlerine başvurarak kayıt yaptırabilecek.

Haberin DevamıReklam




“GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Etkinlik Merkezlerinin her geçen yıl daha çok öğrenciye katkı sağladığını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çocuklar ve gençlerin yanındayız. Gençlerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Yeni eğitim öğretim döneminde tüm öğretmenlerimize ve çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.