Serinhisar daha güzel olacak – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Serinhisar daha güzel olacak

Serinhisar daha güzel olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Ocak 2018 Salı - 15:09Güncelleme: 9 Ocak 2018 Salı - 15:09
Serinhisar daha güzel olacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinde Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği yatırımları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zolan, "Serinhisar’ımız alt ve üst yapısıyla, parklarıyla, meydanıyla, gençlik ve kültür merkeziyle çok daha güzel olacak" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin devam eden projelerini incelemek üzere Serinhisar ilçesini ziyaret etti. Zolan'ın ziyaretine Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti.


İlk olarak Yatağan Mahallesi’nde devam eden meydan düzenlemesi ve üst yapı çalışmalarını inceleyen Zolan, burada bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür eden Başkan Zolan, “Yerel seçimler öncesinde verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğu içerisindeyim. Kimi zaman tozla geldik, kimi zaman çamurla bugün ise sıcak asfaltla sizlerleyiz. Sizlerin sabrı ve güveniyle verdiğimiz sözleri tutmaktan dolayı mutluyuz. Yatağan mahallemiz örnek konuma gelecek, parmakla gösterilecek demiştik. Alt yapı çalışmalarımızı sonlardık, üst yapı çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.


“KEFE YAYLASI BU YAZ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAYACAK”


Kefe Yaylası'nın fiziki imkanlarının yenilendiğine dikkati çeken Zolan, “Bu yaz, Kefe Yaylası'nda misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Denizli’nin ilk yaylası Kefe’yi Yatağan’a, Serinhisar’a yakışır şekilde yeniledik. Hayallerimizi, hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Şimdi de yapımı devam eden projelerimizle Yatağan’a başka bir güzellik katacağız” diye konuştu.


“GENÇLİK VE KÜLTÜR MERKEZİ DEVAM EDİYOR”


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yatağan'ın ardından yapımı devam eden Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatında incelemede bulundu. Zolan, hızlı bir şekilde yapımı devam eden inşaatın tamamlanmasıyla gerek yeni işyerlerinin açılması gerekse burada gençlere, kadınlara atölye ve kurslar açarak yeni bir mekan hazırlanacağını söyledi.


2 SPOR SALONU 2 TOPLANTI SALONU


Tesiste sadece atölyelerin yer almayacağını kaydeden Başkan Zolan, sözlerine şunları ilave etti:
“Gençlerimiz, hanım kardeşlerimizin spor yapacağı, spor salonlarıyla birlikte arzu ederlerse, nişan düğün gibi organizasyonların da yapılabileceği 2 ayrı salonda Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezimizde yer alacak.Tesisimiz Serinhisar’da yaşayan herkesin ihtiyacını giderecek. İnşallah birlikte daha güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Serinhisarımız alt ve üst yapısıyla, parklarıyla, meydanıyla, gençlik ve kültür merkeziyle çok daha güzel olacak. Şimdiden Serinhisar halkına hayırlı olsun.”