Semerci’den Denizli’ye yüksek atlamada gümüş madalya – D20Haber
11.05.2024, Cumartesi
12 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Semerci’den Denizli’ye yüksek atlamada gümüş madalya

Semerci’den Denizli’ye yüksek atlamada gümüş madalya

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Ocak 2022 Pazartesi - 11:38Güncelleme: 24 Ocak 2022 Pazartesi - 11:50
Semerci’den Denizli’ye yüksek atlamada gümüş madalya

Denizli Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı sporcusu Huri Nisa Semerci U- 14 Türkiye Şampiyonası’nda 1 metre 38 cm’lik derecesi ile gümüş madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen U- 14 Türkiye Şampiyonası'nda Denizli Büyükşehir Belediyesporlu Atlet Huri Nisa Semerci de mücadele etti. Yüksek atlama dalında yarışan Semerci, 1 metre 38 cm’lik derecesiyle gümüş madalyaya uzandı.

ZOLAN’DAN TEBRİK

Sonuçtan duyduğu memnuniyeti ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Türkiye ikincisi olan Denizli Büyükşehir Belediyesporlu sporcumuz Huri Nisa Semerci kızımızı yürekten kutluyorum” dedi.

"SPORA VE SPORCUYA DESTEK"

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak birçok branşta ücretsiz spor kursu düzenlediklerini kaydeden Zolan, “Sağlıklı bir gelecek için özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin en az bir dalda spor yapmaları gerekiyor. Bunun ardından başarı da mutlaka gelecektir. Denizlimizin gençleriyle ne kadar gurur duysak azdır. Sporcularımızın şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmeleri bizlere büyük gurur yaşatıyor” diye konuştu.