Seksen Günde Dünya Gezisi ve Söz Sende oyunları minikler için sahnelenecek – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Seksen Günde Dünya Gezisi ve Söz...

Seksen Günde Dünya Gezisi ve Söz Sende oyunları minikler için sahnelenecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ocak 2022 Çarşamba - 11:13Güncelleme: 26 Ocak 2022 Çarşamba - 11:21
Seksen Günde Dünya Gezisi ve Söz Sende oyunları minikler için sahnelenecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro şenliği kapsamında, Seksen Günde Dünya Gezisi ve Söz Sende oyunları minikler için sahnelenecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yarıyıl tatiline özel çocuklar için hazırladığı tiyatro şenliği devam ediyor. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda yapılan şenlikte, ilk olarak Tiyatro Efekt’in “Büyük Gösteri” ve “Sabırsız Aliş” oyunu gösterime sunuldu. Bu oyunlara gelen çocuklar keyifli ve unutulmaz anlar yaşadı.

ÜCRETSİZ DAVETİYELER ÇATALÇEŞME ODA TİYATROSU GİŞELERİNDEN

3 Şubat’a dek sürecek özel tiyatro şenliğinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun “Seksen Günde Dünya Gezisi” oyunu 31 Ocak ve 1-2-3 Şubat’ta saat 14.30’da; “Söz Sende” oyunu ise 26 Ocak, 31 Ocak ve 2 Şubat saat 20.00’de çocuklara özel olarak sahnelenecek. Oyun için gereken ücretsiz davetiyelerin Çatalçeşme Oda Tiyatrosu gişelerinden temin edilebileceği belirtildi.

ZOLAN’DAN ÇOCUKLARA DAVET

Çocukları sahnelenen birbirinden eğlenceli oyunları izlemeye davet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Çocuklarımıza yarıyıl tatilinde hediye ettiğimiz oyunlar büyük beğeni topluyor. Çocuklarımız burada hem eğleniyor hem de tiyatroyu tanıma ve sevme imkanı buluyor. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm hemşehrilerimizi kültür ve sanatla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.