Şehirlerarası seyahat belgesi kimlere verilecek belli oldu – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Şehirlerarası seyahat belgesi kimlere verilecek belli...

Şehirlerarası seyahat belgesi kimlere verilecek belli oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Mart 2020 Cumartesi - 17:00Güncelleme: 29 Mart 2020 Pazar - 23:18
Şehirlerarası seyahat belgesi kimlere verilecek belli oldu

Denizli’den il dışına gidecekler için düzenlenecek seyahat belgesinin detayları ile bu belgeyi almak için aranacak telefon numarası açıklandı.

Denizli Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, coronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla uygulanacak önlemlerden birisi olan seyahate kısıtlama getirilmesinin detaylarına yer verildi.

Denizli’den il dışına otobüs ile yolculuk yapacaklara ilişkin getirilen düzenlemeye göre, “Tedavi ihtiyaçları nedeniyle doktor kararıyla sevk edilenlere, birinci derece yakınları vefat eden veya ağır hastalığı olanlara, son on beş gün içerisinde Denizli’ye gelen ve kalacak yeri bulunmayıp ikamet yerlerine dönmek isteyenlere seyahat belgesi verilecek.

Şehirlerarası yolculuk yapmak isteyenlerin Denizli Büyükşehir Belediyesinin 444 85 20 numaralı çağrı merkezini arayıp,şehirlerarası seyahat taleplerini iletmeleri istendi.

Şehirlerarası yolculuk için belirlenen şartları taşıyanlara Pamukkale İlçesi Seyahat İzin Kurulunca “Şehirlerarası Otobüs Seyahat İzin Belgesi” düzenlenecek. Bu belgeyle Denizli-Aydın-İzmir, Denizli-Antalya, Denizli-Afyonkarahisar-Ankara ve Denizli-Bursa-İstanbul güzergahlarında yolculuk yapılabilecek.