Sarayköylülerin nefes aldığı park – D20Haber
15.05.2025, Perşembe
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Sarayköylülerin nefes aldığı park

Sarayköylülerin nefes aldığı park

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Temmuz 2017 Cumartesi - 12:42Güncelleme: 1 Temmuz 2017 Cumartesi - 12:42
Sarayköylülerin nefes aldığı park

Sarayköy’deki Şehit Hüseyin Kuş Parkı, peyzaj düzenlemesiyle yetişkinler ve çocukların nefes alabildiği bir alan haline geldi.

Sarayköy Belediyesi, ilçe merkezindeki Şehit Hüseyin Kuş Parkı’nda peyzaj çalışması gerçekleştirdi. Havuz ve çevresi yeniden düzenlendi. Kameriyeler ve oturma grupları yapıldı. Çocuklar için de mini bir oyun parkı oluşturuldu.

Haberin DevamıReklam




Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Yaptığımız peyzaj çalışmasının ardından şehidimizin ismine yakışır bir hale gelen Hüseyin Kuş Parkımız, ilçemizin incisi oldu. Ayrıca yeni görüntüsünün yanında yaptığımız bir yenilik daha olan donanımlı menüsü ile yüksek kalitede bir park haline geldi. Hemşehrilerimiz hizmetlerin en iyisini hak ettiğini düşünüyor, yeni hizmetler için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz” dedi.

Sarayköylülerin nefes aldığı park