Şair-yazar Serdar Tuncer, kültür buluşmalarına konuk olacak – D20Haber
13.05.2024, Pazartesi
11 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Şair-yazar Serdar Tuncer, kültür buluşmalarına konuk...

Şair-yazar Serdar Tuncer, kültür buluşmalarına konuk olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mart 2022 Salı - 12:31Güncelleme: 8 Mart 2022 Salı - 12:31
Şair-yazar Serdar Tuncer, kültür buluşmalarına konuk olacak

Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları programının bu haftaki konuğu, sevilen şiirleri ve kendine has sohbeti ile şair-yazar ve TV programcısı Serdar Tuncer olacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları programı kapsamında Türkiye’nin önde gelen isimlerini Denizlililerle buluşturmaya devam ediyor. Kültür buluşmaları Programı’nın üçüncü konuğu şair-yazar, TV programcısı Serdar Tuncer olacak. Program 09 Mart 2022 Çarşamba günü saat 20.00’de Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleşecek.

Aynalar, Satır Arası Hikayeler, Hiçbir Zaman Hiçbir Şey adlı kitaplarının yanı sıra, Sen İstanbul Kokardın, Bir Hilal Uğruna, Şiirin Sultanları adlı şiir albümleri ve TV ekranlarında gerçekleştirdiği programlarda kendine has sohbeti ve üslubuyla tanınan şair-yazar Tuncer, Denizlililerle bir araya gelecek.

Haberin DevamıReklam




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kültür Buluşmaları programlarının büyük bir ilgi çektiğini belirterek, birbirinden özel isimleri ağırlamaya devam ettiklerini kaydetti. Bu hafta düzenledikleri özel etkinliğe de tüm hemşehrilerini davet eden Başkan Zolan, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sanat, kültür ve bilim dolu günlerin artarak süreceği müjdesini hemşehrileriyle paylaştı.