Sabiha Gökçen’de Denizli tanıtımı – D20Haber
30.05.2024, Perşembe
15 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Sabiha Gökçen’de Denizli tanıtımı

Sabiha Gökçen’de Denizli tanıtımı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Eylül 2018 Pazar - 23:37Güncelleme: 23 Eylül 2018 Pazar - 23:37
Sabiha Gökçen’de Denizli tanıtımı

Denizli'nin doğal, kültürel ve turizm değerlerinin tüm dünyaya tanıtımı için çalışmalar yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en önemli ulaşım noktalarından biri olan Sabiha Gökçen'deki bilbaordlara konulan afişerle ilin tanıtımını yapıyor.

Denizli Turistik Otelciler İşletme Derneği (DENTUROD) ile birlikte sürdürdüğü ‘Termal İyi Gelir’ kampanyası kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en önemli uçuş noktalarından olan İstanbul’un ikinci büyük hava limanı Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Denizli tanıtımları ile yüzbinlere ulaşıyor. Havaalanı koridorları Denizli Teleferik’ten, Denizli Kayak Merkezi’ne, Pamukkale’den pek çok güzel enstantane ile yerli ve yabancı her gün onbinlerce turisti Denizli’ye davet ediyor.

Haberin DevamıReklam




BAŞKAN ZOLAN’DAN TEŞEKKÜR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, söz konusu tanıtım için bütçelerinden herhangi bir harcama yapılmadığına dikkat çekti. Denizli’nin tanıtımı adına DENTUROD ile birlikte güzel çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Denizlimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Denizlimizin güzelliği için böylesi bir tanıtım fırsatı oluşmasına vesile olan başta DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ve tüm emek verenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.