Rengarenk menekşeler ile ortaya kartpostallık görüntüler çıktı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Rengarenk menekşeler ile ortaya kartpostallık görüntüler...

Rengarenk menekşeler ile ortaya kartpostallık görüntüler çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Nisan 2022 Salı - 09:42Güncelleme: 26 Nisan 2022 Salı - 11:36
Rengarenk menekşeler ile ortaya kartpostallık görüntüler çıktı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kış sezonunda dikilen 1,5 milyon adet hercai menekşesi, bahar havasıyla birlikte kenti gökkuşağı renklerine bürüdü. Ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığının kış sezonunda kent merkezine diktiği 1 milyon 500 bin adet hercai menekşeler baharın kendini hissettirmesiyle birlikte çiçek açtı. Kent merkezinde yer alan park, yeşil alan, meydan ve kavşaklar gökkuşağı renklerine bürünürken, rengarenk menekşeler görenleri kendine hayran bırakıyor. Park ve yeşil alanları dolduran vatandaşlar ise kartpostallık manzaraların tadını çıkartıyor.

“DENİZLİ BAHARDA BAŞKA GÜZEL”

Havaların ısınmasıyla birlikte park ve mesire alanlarında bakım ve temizlik çalışmalarının gerçekleştirildiğini dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, baharın kendini hissettirmesiyle beraber Denizli'nin başka bir güzelliğe büründüğünü söyledi. Zolan, "Çamlık, Adalet ve İncilipınar Parklarımız başta olmak üzere birçok meydan ve yeşil alanlarımız görenleri mest ediyor. Bu güzelliklere tanık olmak hepimizi oldukça mutlu ediyor" dedi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Denizli'nin dört bir yanını rengarenk çiçeklerle donattıklarına dikkati çeken Zolan, "Baharda Denizli bir başka güzel. Denizli’miz havasıyla, suyuyla, doğasıyla, yeşil alanlarıyla ve tüm güzellikleriyle örnek olmaya devam edecek” diye konuştu.