Rektör Bağ’dan kütüphane müjdesi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Rektör Bağ’dan kütüphane müjdesi

Rektör Bağ’dan kütüphane müjdesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mart 2017 Çarşamba - 23:39Güncelleme: 29 Mart 2017 Çarşamba - 23:39
Rektör Bağ’dan kütüphane müjdesi

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, öğrenciler, akademik ve idari personel ile birlikte kitap okudu. Ardından da kütüphane binası müjdesi verdi.

Kütüphane Haftası’nda gerçekleştirilen “Kitap Okuyoruz” etkinliğine Pamukkale Üniversitesi tam destek verdi. “İnsan Her Yerde Okur” sloganı ile gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Volkan Yılmaz, öğretim elemanları, öğrenciler ve idari personel katıldı. Yaklaşık yarım saat süren kitap okuma etkinliğinde Rektör Bağ, Metin Özata’nın “Atatürk Bilim ve Üniversite” adlı kitabını okudu.

Kitap okuma etkinliği sonrası açıklama yapan Rektör Bağ, 10 bin kişinin aynı anda faydalanabileceği kütüphane binası için planlama çalışmalarına başladıklarını söyledi. Bağ, “Az okuyan bir toplumuz. Bu etkinlik farkındalık yaratmak adına önemli bir proje. Bizlerde kitap okuyarak destek veriyoruz. İlk etapta kütüphaneyi daha da genişletip Eylül ayı itibariyle hizmete sunmak istiyoruz. Kütüphane binası için ise çalışmalarımıza hız kazandırdık. Rektörlük önündeki alana kütüphane binası yapacağız” dedi.