PTT Genel Müdürü Gülten’den Zolan’a ziyaret – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. PTT Genel Müdürü Gülten’den Zolan’a ziyaret

PTT Genel Müdürü Gülten’den Zolan’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mayıs 2022 Pazar - 19:49Güncelleme: 15 Mayıs 2022 Pazar - 19:49
PTT Genel Müdürü Gülten’den Zolan’a ziyaret

PTT Genel Müdürü Hakan Gülten ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Bir dizi program için Denizli’ye gelen PTT Genel Müdürü Hakan Gülten’e beraberindeki heyet eşlik etti. Başkan Osman Zolan, Gülten’e Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda sergilenen Yatağan palası, Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserleri ve Denizli Sancağını anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zolan, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin 15 Mayıs 1919’da Denizli Sancağı ile ilk direnişi başlattığını söyledi. 15 Mayıs’ın Denizli’nin Milli Mücadele Günü olduğunu anlatan Zolan, “Her yıl 15 Mayıs’ı anmaya, anlatmaya, geleceğe taşımaya çalışıyoruz. Sizlerin de bugün postacı yürüyüşünü yapmanız bizleri mutlu etti” diye konuştu.

“YARIŞMAMIZIN FİNALİ BU GÜZEL GÜNE DENK GELDİ”

Gülten, PTT’nin 182 yıllık bir kurum olduğunu, postacılık karakteri ile ilgili çeşitli yarışma ve etkinlikler düzenlediklerini ifade etti. Genel Müdür Gülten, “Yarışmamızın finali Milli Mücadele Günü’ne denk gelince güzel oldu. Sizler de sağ olun ev sahipliği yaptınız. İnşallah güzel bir organizasyon olacak” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Vali Vekili Mehmet Okur, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, 50. Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali'nin startını verdi.