PAÜ’de düzenlenen etkinlikte gençlere Avrupa’daki fırsatlar anlatıldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. PAÜ’de düzenlenen etkinlikte gençlere Avrupa’daki fırsatlar...

PAÜ’de düzenlenen etkinlikte gençlere Avrupa’daki fırsatlar anlatıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ocak 2022 Salı - 11:40Güncelleme: 4 Ocak 2022 Salı - 12:06
PAÜ’de düzenlenen etkinlikte gençlere Avrupa’daki fırsatlar anlatıldı

Denizli'de Avrupa Bilgi Ağı Eurodesk temas noktası olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, PAÜ’de düzenlediği "Bizimle Avrupa Yolculuğuna Var Mısınız?"adlı etkinlikle gençlere Avrupa fırsatlarını anlattı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi’nde gerçekleşen etkinliğe PAÜ Öğretim Görevlisi Gülşah Tercan, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden ve Gençlik Meclisi Eurodesk Denizli Temsilcisi Bilge Naz Sak ve öğrenciler katıldı. Katılımcılara Gençlik Meclisi’nin yaptığı çalışmaları anlatan Birden, “Gençlik Meclisi olarak, sosyal etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, eğitimler, yarışma, turnuva ve birçok organizasyon gerçekleştiriyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz programda da bizlerin Avrupa'yı deneyimleyebilmeleri için olan fırsatları anlatacağız. Bize her şartta destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederim ” dedi.

GENÇLER MERAK ETTİKLERİNİ SORDU

PAÜ Öğretim Görevlisi Gülşah Tercan ve Gençlik Meclisi Eurodesk Denizli Temsilcisi Bilge Naz Sak ise, üniversite öğrencilerinin Avrupa fırsatlarından nasıl yararlanabilecekleri ve gençlere özel fırsatlar konularında bilgilendirmede bulundu. Öğrencilerin merak ettiği soruların yanıtlandığı buluşmada Tercan ve Sak, gençlere AB projelerinden ve diğer yurt dışı fırsatlarından yararlanarak gerçekleştirdikleri deneyimlerini paylaştı.