PAÜ ile HEGEM arasında şiddeti önleme protokolü imzalandı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. PAÜ ile HEGEM arasında şiddeti önleme...

PAÜ ile HEGEM arasında şiddeti önleme protokolü imzalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Temmuz 2021 Cuma - 10:12Güncelleme: 16 Temmuz 2021 Cuma - 12:50
PAÜ ile HEGEM arasında şiddeti önleme protokolü imzalandı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), şiddetin her türlüsünü önlemeye yönelik olarak projeler geliştirmek, bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve eğitsel konularda ortak çalışmalar yapmak amacıyla kısa adı HEGEM olan Şiddetle Mücadele Vakfı ile bir iş birliği protokolü imzaladı.

İş birliği protokolü, PAÜ Rektörü Prof Dr Ahmet Kutluhan ve HEGEM Başkan Yardımcısı Prof Dr Yahya Mustafa Keskin tarafından imzalandı.

PAÜ Rektörü Kutluhan, imza törenindeki konuşmasında, “Toplumun hemen her kesiminde karşımıza çıkabilen, yaşanmasını asla istemediğimiz şiddet olayları, sosyo-ekonomik veya sosyo-kültürel düzey ayırt etmeksizin olabilmektedir. Şiddete maruz kalanlar ise çoğunlukla bir kadın ya da çocuk olurken kimi zaman da sokakta karşılaştığımız ve hiç tanımadığımız biri, bir sağlık çalışanı ya da bizlerle aynı doğayı paylaşan diğer canlılar olabilmektedir. Pamukkale Üniversitesi olarak HEGEM ile yaptığımız bu protokol ile sonrasında yapacağımız ortak çalışmalar, umuyorum ki toplumumuzda şiddetle mücadelede somut adımların atılmasına vesile olacaktır” dedi.