Zolan’dan Serinhisar ziyareti – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan Serinhisar ziyareti

Zolan’dan Serinhisar ziyareti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Şubat 2024 Cumartesi - 14:11Güncelleme: 10 Şubat 2024 Cumartesi - 14:12
Zolan’dan Serinhisar ziyareti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, seçim çalışmaları kapsamında Serinhisar’ı ziyaret ederek, ilçeye hizmetler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Zolan’a ilçe gezisinde AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Halil Keyik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti.

İlk olarak Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş’ın seçim koordinasyon merkezi açılışına katılan Zolan, daha sonra esnafı ve Serinhisar pazarını ziyaret etti. Vatandaşlar ile sohbet eden Zolan, esnafa da hayırlı işler diledi.

Zoyan, 19 ilçe, 616 mahallede gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti ve Serinhisar ilçesinde hayata geçirdikleri hizmetleri anlattı. Zolan, şunları kaydetti:

“Allah’ım inşallah bizlere daha güzel hizmetler yapmayı, şehrimizi daha güzele ve iyiye götürmeyi nasip eylesin. Bizim tek gayemiz, vatandaşlarımıza hizmetkâr olup, şehrimize ve tüm ilçelerimize eserler kazandırmaya devam etmektir. Altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan yeşil alanlara, sosyal ve kültürel tesislerden tarımsal desteklere her alanda Denizli’ye hizmetler sunduk. Denizlimizin güzelliğine güzellik katmaya devam edeceğiz. Bizim işimiz gücümüz Denizli, işimiz gücümüz Serinhisar.”