Zolan, aday tanıtım toplantısında konuştu: Denizli sevdamızın peşinden gidiyoruz – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
18 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, aday tanıtım toplantısında konuştu: Denizli...

Zolan, aday tanıtım toplantısında konuştu: Denizli sevdamızın peşinden gidiyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Şubat 2024 Pazar - 18:56Güncelleme: 4 Şubat 2024 Pazar - 18:57
Zolan, aday tanıtım toplantısında konuştu: Denizli sevdamızın peşinden gidiyoruz

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli sevdasının peşinden gittiklerini, kapılarını ve gönüllerini herkese açtıklarını belirtti.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuşan Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar sadece millete hizmet ettiklerini, Ak belediyecilik anlayışıyla kente eserler kazandırdıklarını söyledi.

Görev süresi boyunca hiç ayrım yapmadıklarını ifade eden Zolan, “Nerede bir şey yapılması gerekiyorsa oraya koştuk. Kişi ilçe, mahalle, sokak ayrımı yapmadık. Derdi olana derman olmak için koştuk. Hayal denen işleri bir bir gerçekleştirdik. Arkamızda ki en büyük güç ise Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun belediyecilik anlayışını Denizlimizde inşa etmek için gayret sarf ettik” dedi.

“HERKESE KAPIMIZI, GÖNÜLLERİMİZİ AÇTIK”

Haberin DevamıReklam




Zolan, 31 Mart’ta Denizli halkının en güzel kararı vereceğini kaydederek, “Denizli’ye hizmet ettik. Sadece yapılar yaparak mı hizmet ettik? Hayır, aynı zamanda gönüller yaptık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize dedi ki: Hizmetler gereklidir, olmazsa olmaz ama gönüller yapılmalıdır. O olmadan hiçbir şey olmaz. Hem hizmet ettik hem de gönüllerde yer edindik. Biz, Denizli sevdamızın peşinden gidiyoruz. Her kesimin başkanı olma noktasında gayret sarf ettik. Herkesin bize ulaşması noktasında kapılarımızı gönüllerimiz açtık. Hamdolsun Denizlimiz bizi hep gönüllerine bastılar. İnşallah 31 Mart akşamı da Denizlimiz yine en güzel kararı verecektir” diye konuştu.

GÜNGÖR: AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ BEKLEYEN İLÇELER VAR

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ise, tüm ilçelerden en güçlü adayları çıkardıklarını, kazanmak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Güngör, “Denizli sevdadır, Denizli’ye hizmetkar olmak güzel bir nasiptir. Bu da herkese nasip olmaz. Denizli teşkilatı olarak tüm ilçelerini cumhur ittifakı olarak kazanma gibi hedefimiz var. Allah’ın izniyle Denizli’de 20’de 20 yapmaya hazır mıyız? Tabi ki de sadece tüm ilçeleri değil, Denizlimizin şehri emini belediye başkanımız ve adayımız Osman Zolan ile bir kez daha Allah’ın izniyle kazanacağız. Buna inancımız da azmimizde tamdır. AK Parti’nin belediyeciliğini özlemle bekleyen ilçelerimiz var” ifadelerini kullandı.