Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Aysel Güney’in yazıp, Özge Taşyapan’ın yönettiği "Abur Cubur Mahallesi" adlı oyunu çocuklarla buluşturdu. Oyunda çocuklara obezitenin zararları anlatılıyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Aysel Güney’in yazdığı “Abur Cubur Mahallesi” adlı oyunu sahneye taşıdı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda sergilenen oyuna Güzelköy İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı.
Özge Taşyapan’ın yönettiği ve tek perde sahnelenen oyunda, sağlıksız besinlerle beslenen çocukların güçsüz olduğu ve bedensel gelişimlerinin sağlıksız geliştiği, sebze, meyve ve süt gibi sağlıklı besinlerle beslenen çocukların ise güçlü ve sağlıklı oldukları anlatılıyor.