Meteoroloji kar güncellemesi yaptı, itfaiyeden uyarı geldi – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Meteoroloji kar güncellemesi yaptı, itfaiyeden uyarı...

Meteoroloji kar güncellemesi yaptı, itfaiyeden uyarı geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ocak 2019 Cuma - 13:28Güncelleme: 4 Ocak 2019 Cuma - 13:28
Meteoroloji kar güncellemesi yaptı, itfaiyeden uyarı geldi

Meteoroloji Denizli için yaptığı kar yağışı tahminlerini güncellerken, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan ise “yoğun kar yağışı beklendiği” belirtilerek, vatandaşlara hafta sonu için önlem almaları uyarısı yapıldı. Kara kış yurdun birçok ilini etkisi altına alırken, Meteoroloji’den Denizli’ye ilişkin daha önce yayınlanan tahmin raporlarına güncelleme geldi. Buna göre, Merkezefendi dışında kalan tüm ilçelerde yarın karla karışık […]

Meteoroloji Denizli için yaptığı kar yağışı tahminlerini güncellerken, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan ise “yoğun kar yağışı beklendiği” belirtilerek, vatandaşlara hafta sonu için önlem almaları uyarısı yapıldı.

Kara kış yurdun birçok ilini etkisi altına alırken, Meteoroloji’den Denizli’ye ilişkin daha önce yayınlanan tahmin raporlarına güncelleme geldi. Buna göre, Merkezefendi dışında kalan tüm ilçelerde yarın karla karışık yağmur bekleniyor.

Bu ilçelerde pazar, pazartesi ve salı günleri ise yoğun kar yağışı görüleceği tahmin ediliyor.

Merkezefendi’de ise havanın yarın yağmurlu, pazar günü hafif kar yağışlı olacağı, pazartesi ve salı günü kar yağışının devam edeceği bildiriliyor.

İTFAİYE DEN UYARI

Bu arada, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının, sosyal medya sayfasından yapılan paylaşımda, beklenen kar yağışına dikkat çekilerek, vatandaşlara önlem almaları uyarısında bulunuldu.