Merkezefendi ve Pamukkale belediyelerinde veznelerin vergi mesaisi – D20Haber
26.05.2024, Pazar
17 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Merkezefendi ve Pamukkale belediyelerinde veznelerin vergi...

Merkezefendi ve Pamukkale belediyelerinde veznelerin vergi mesaisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Kasım 2019 Perşembe - 12:04Güncelleme: 28 Kasım 2019 Perşembe - 12:04
Merkezefendi ve Pamukkale belediyelerinde veznelerin vergi mesaisi

Merkezefendi ile Pamukkale belediyelerinde vezneler emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri nedeniyle hafta sonunda açık olacak.

Emlak ve çevre temizlik vergisi ikinci taksitini ödeme süresi 2 Aralık Pazartesi günü sona erecek. Mükelleflerin sıkıntı yaşamaması için Merkezefendi ve Pamukkale belediyeleri veznelerin cumartese ve Pazar günleri açık tutulmasını kararlaştırdı.

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ

Merkezefendi Belediyesi vezneleri, ödemeler için 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günleri saat 09.00 ile 16.00 arası açık olacak. Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası ve Tapu Müdürlüğünde bulunan veznelerde vergi ödemeleri yapılabilecek. World Kart, Paraf Kart, ZBankkart Combo kredi kartı sahiplerine ise talep etmeleri durumunda 3 taksitte ödeme olanağı sunulacak. Vergi ödemeleri Halk Bankası gişeleri, ATM ve internet bankacılığı sistemi ile Merkezefendi Belediyesi resmi internet sayfası http://www.merkezefendi.bel.tr/ üzerinden de yapılabilecek.

Haberin DevamıReklam




PAMUKKALE BELEDİYESİ

Pamukkale Belediyesinde de vezneler hafta sonunda açık olacak. Mükellefler, YSE Kavşağı’ndaki belediye ana binası ile Gözler, Atatürk Caddesi ve Deliktaş’taki ek binalarda bulunan veznelerden ödemelerini yapabilecek. Tapu ve Kadastro Müdürlüğü binası giriş katındaki Pamukkale Belediyesi veznesine de ödemede bulunulabilecek.

Bu arada Pamukkale Belediyesi, gezici veznesi de bugün 13.00-16.00 saatleri arasında Pınarkent Mahallesi’nde, yarın (Cuma) 09.00-12.00 saatleri arasında Akköy Mahallesi’nde, 13.00-16.00 saatleri arasında Anafartalar Mahallesi’nde hizmet verecek.