Meclise girdi ve doğruca Zolan’a gitti – D20Haber
23.05.2024, Perşembe
13 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Meclise girdi ve doğruca Zolan’a gitti

Meclise girdi ve doğruca Zolan’a gitti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Temmuz 2017 Çarşamba - 12:22Güncelleme: 19 Temmuz 2017 Çarşamba - 12:22
Meclise girdi ve doğruca Zolan’a gitti

Çocuk her yerde çocuktur… Ne kural dinler ne de protokol. İşte Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde böyle bir an yaşandı. Meclis çalışması sırasında salona giren 4 yaşındaki çocuk, kimseye aldırmadan başkanlık divanına yöneldi ve ekranlardan tanıdığı Başkan Osman Zolan’ın yanına gitti. Zolan da bu sevimli ve sempatik kızı kucağına alıp, bir süre oturumu Eli Ada ile birlikte yönetti.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayın toplantılarının 3. birleşimine 4 yaşındaki Elif Ada Gözder damgasını vurdu. Başkan Osman Zolan ve divan üyelerinin yerlerini almasından sonra meclis çalışmasına başladı. Bir süre sonra salona bir çocuk girdi. Önce etrafa baktı, ardından ekranlardan tanıdığı Başkan Osman Zolan’ın bulunduğu başkanlık divanına yöneldi.

Meclise girdi ve doğruca Zolan’a gitti

Haberin DevamıReklam




İsminin Elif Ada ve DESKİ’de çalışan Ferhat Gözder’in çocuğu olduğu öğrenilen minik kız, sempatik tavırlarıyla dikkati çekerken, yapılan oylamalarda meclis üyelerle birlikte el kaldırmayı da ihmal etmedi.

Anne Hatice Gözder, belediyeye bir yakınını ziyarete geldiğini, kızının meclis salonunu önünden geçerken içeri girmek istediğini, bu sırada Elif’in Başkan Osman Zolan’ı görünce ona doğru koştuğunu söyledi.