Mahşer-i Cümbüş Denizlililerle buluştu – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Mahşer-i Cümbüş Denizlililerle buluştu

Mahşer-i Cümbüş Denizlililerle buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Nisan 2022 Salı - 11:55Güncelleme: 12 Nisan 2022 Salı - 11:55
Mahşer-i Cümbüş Denizlililerle buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olarak gösterilen Mahşer-i Cümbüş’ü Denizlililer ile buluşturdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazanın ayına özel hazırladığı programlar devam ediyor. Bu kapsamda Mahşer-i Cümbüş’ü Denizlililer ile buluştu. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Seval Gebeş ve Serhat Akbulut ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Doğaçlama tiyatronun gösteri biçimlerinden biri olan “Tiyatro Sporu”nu sergileyen Mahşer-i Cümbüş, başarılı performansları ile tiyatroseverlerden tam not aldı. Oyuncuların doğaçlama oyunları sırasında yaptıkları espriler izleyenleri kahkahaya boğdu. Büyük beğeni toplayan oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Oyun sonunda sahneye davet edilen Başkan Osman Zolan, yaptığı konuşmada Mahşer-i Cümbüş’ün muhteşem bir oyun sergilediğini, keyifli bir akşam geçirdiklerini söyledi. Güzel bir ramazan akşamında bir arada olduklarını ve herkesin bu gece gibi yüzündeki gülümsemenin eksik olmamasını dileyen Zolan, harika bir oyun izlediklerini kaydederek, tüm ekibe teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin ramazan etkinlikleri kapsamında bu akşam (12 Nisan Salı) saat 21.30’da da Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Necip Fazıl Kısakürek’e ait “Bir Adam Yaratmak” oyunuyla izleyici karşısına çıkacak. Saat 20.30’dan itibaren ise eski ramazanları aratmayan programlar Denizlililer için gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı programlarına https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf adresinden ulaşılabiliyor.