Kutup soğukları donduracak – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kutup soğukları donduracak

Kutup soğukları donduracak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Ocak 2018 Çarşamba - 10:27Güncelleme: 24 Ocak 2018 Çarşamba - 10:27
Kutup soğukları donduracak

Denizli’de yağışlı günlerin yerini donduran soğuklar aldı. Bazı ilçelerde geceleri kutup havası yaşanacak ve sıcaklık eksi 8-9 derecelere düşecek.

Denizli’ye bu kış beklenen miktarda yağmur ve kar düşmedi. Geçmiş yıllara göre kurak bir kış mevsimi yaşanıyor. Meteoroloji’nin verilerine bakıldığında, hafta sonuna kadar da yağış beklenmiyor. Ancak hava hayli soğuk olacak. Bugün çok bulutlu bir havanın etkisindeki Denizli’de, yarın parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Ne var ki güneş görünse de sıcaklık değerleri özellikle geceleri bazı ilçelerde kutupları aratmayacak kadar düşecek. İşte ilçelerde beklenen hava sıcaklığı…

KUTUP SOĞUKLARININ YAŞANACAĞI İLÇELER

ACIPAYAM: Bugün hava çok bulutlu olacak. Hava sıcaklığı en düşük eksi 3, en yüksek 3, yarın ve cuma günü parçalı bulutlu hava beklenirken, sıcaklık yarın en düşük eksi 6, en yüksek 0, cuma günü en düşük eksi 7, en yüksek 1 derece olarak tahmin ediliyor.

BAKLAN: Bugün çok bulutlu havanın etkisindeki ilçede, yarın ve cuma günü havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Hava sıcaklığı bugün en düşük eksi 2, en yüksek 2 olurken, yarın en düşük eksi 6, en yüksek 1, cuma günü en düşük eksi 6, en yüksek 2 derece olması bekleniyor.

BEKİLLİ: Hava bugün çok bulutlu, yarın ve cuma günü parçalı bulutlu. Hava sıcaklığı bugün en düşük eksi 2, en yüksek 3, yarın en düşük eksi 5, en yüksek 1, cuma günü en düşük eksi 6, en yüksek 2 derece olacak.

BEYAĞAÇ: Bugün çok bulutlu, yarın ve cuma günü parçalı bulutlu havanın etkisinde olacak ilçede, hava sıcaklığı bugün en düşük eksi 1, en yüksek 5, yarın en düşük eksi 5, en yüksek 2, cuma günü en düşük eksi 7, en yüksek 3 derece olarak tahmin ediliyor.

BOZKURT: Yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığının bugün en düşük eksi 4, en yüksek 2, yarın en düşük eksi 7, en yüksek 1, Cuma günü en düşük eksi 7, en yüksek 3 derece olması bekleniyor.

ÇARDAK: Yağışın beklenmediği ilçede hava sıcaklığı bugün en düşük eksi 3, en yüksek 2, yarın en düşük eksi 7, en yüksek sıfır, cuma günü en düşük eksi 7, en yüksek 1 derece olacak.

ÇAMELİ: Bugünü çok bulutlu, yarın ve Cuma gününü parçalı bulutlu geçirecek ilçede, hava sıcaklığı bugün en düşük eksi 4, en yüksek 2, yarın en düşük 8, en yüksek eksi 1, cuma günü en düşük eksi 9, en yüksek 1 derece olarak tahmin ediliyor.

KALE: Yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığının bugün en düşük eksi 4, en yüksek 1, yarın en düşük eksi 6 en yüksek eksi 1, cuma günü en düşük eksi 8, en yüksek 1 derece olması bekleniyor.

SERİNHİSAR: Yağış görülmeyecek. Hava sıcaklığı bugün en düşük eksi 4, en yüksek 3, yarın en düşük eksi 8, en yüksek sıfır, cuma günü en düşük eksi 9, en yüksek 1 derece olacak.