Ersoy, Kongre ve Kültür Merkezini gezdi, bilgi aldı – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Ersoy, Kongre ve Kültür Merkezini gezdi,...

Ersoy, Kongre ve Kültür Merkezini gezdi, bilgi aldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Kasım 2023 Perşembe - 14:02Güncelleme: 9 Kasım 2023 Perşembe - 14:02
Ersoy, Kongre ve Kültür Merkezini gezdi, bilgi aldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Bir dizi program için Denizli’ye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni inceledi.

 

İnceleme gezisine, Bakan Ersoy’un yanı sıra Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve beraberindekiler eşlik etti.

Zolan ilk olarak kongre merkezinin girişinde fotoğrafları bulunan Denizli Kayak Merkezi ve Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası yatırımlarını anlatarak, söz konusu tesislerin Denizli turizmine katkısından bahsetti.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni gezen Ersoy, 500, 1000 ve 2000 bin kişilik salonları inceledi. Denizli’ye kazandırdıkları kültür ve turizm yatırımları dolayısıyla Zolan’a teşekkür eden Bakan Ersoy, kısa süre Fatma Yıldız Salonu’nda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü hazırlıkları ile ilgili çalışmaları izledi.

Tesis hakkında Ersoy’a bilgi veren Zolan, ziyaretin sonunda hediye takdim etti. Bakan Ersoy’u ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını kaydeden Zolan, tesisin kentin bilim, kültür ve sanat merkezi olduğunu işaret ederek, düzenledikleri etkinliklere binlerce vatandaşın katılım sağladığını dile getirdi.