Coronavirüs salgını nedeniyle ara verilen tren seferleri yeniden başlıyor – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Coronavirüs salgını nedeniyle ara verilen tren...

Coronavirüs salgını nedeniyle ara verilen tren seferleri yeniden başlıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Mart 2021 Cuma - 11:35Güncelleme: 19 Mart 2021 Cuma - 15:17
Coronavirüs salgını nedeniyle ara verilen tren seferleri yeniden başlıyor

Orta mesafedeki şehirler arasında yeni tip coronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle ara verilen bölgesel tren seferleri, 20 Mart itibariyle yeniden başlayacak. Bu hatlar arasında, Denizli-İzmir ve Denizli-Aydın Söke de bulunuyor.

TCDD Taşımacılık AŞ'den alınan bilgiye göre, yarın yeniden başlayacak seferler kapsamında yolcuların güvenli ve sağlıklı yolculuk etmelerini sağlamak amacıyla her türlü tedbir alındı. Bölgesel trenlerde seyahat edecek yolcular, HES kodunu ibraz ederek trenlere binebilecek.

Trenler, sefer öncesinde dezenfekte edilerek hizmete sunulacak. Tüm hatlarda olduğu gibi bölgesel trenlerde de yolcuların sosyal mesafeyi koruması, el hijyenine dikkat etmesi virüsün yayılmasının önüne geçilmesi yönünden önem taşıyor. Yarın itibariyle hizmete alınacak bölgesel tren hatları şunlar:

Kapıkule-Halkalı, Adapazarı-Pendik, Ankara-Polatlı, Zonguldak-Karabük, Manisa-Alaşehir, Eskişehir-Afyonkarahisar, Eskişehir-Kütahya, Mersin-Adana, Mersin-İslahiye, Mersin-İskenderun, Sivas-Divriği, Erzincan-Divriği, Kars-Akyaka, Aydın-Denizli-Söke ile Basmane'den Ödemiş, Denizli, Aydın, Uşak, Alaşehir ve Tire'ye giden hatlar. (AA)