Kitap fuarı kapılarını okuyucular için açıyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kitap fuarı kapılarını okuyucular için açıyor

Kitap fuarı kapılarını okuyucular için açıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Eylül 2021 Perşembe - 09:37Güncelleme: 30 Eylül 2021 Perşembe - 09:42
Kitap fuarı kapılarını okuyucular için açıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce, çok sayıda yayınevi ve yazarın katılacağı kitap fuarının 4’üncüsü, 8-17 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, katılımcılarıyla birlikte kitap fuarını 4. kez düzenleyecek. Coronavirüs tedbirleri nedeniyle geçen yıl ertelenen fuar, bu yıl 8-17 Ekim tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi (EGS) Fuar Alanı'nda kapılarını açacak. Fuarın onur konuğu ise Denizlili akademisyen, araştırmacı yazar Prof. Dr. Önder Göçgün olacak.

Çevre illerden de çok sayıda katılımın beklendiği 4. Kitap Fuarı’na Türkiye’nin en ünlü yazarları ve yayınevleri katılacağı belirtildi. Ayrıca Denizlili yazarlar ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’nda yer alan eser sahiplerinin de fuarda olacağı kaydedildi.

“DENİZLİ BİR KEZ DAHA KİTAPLA BULUŞACAK"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her yıl heyecanla beklenen kitap fuarını geçtiğimi yıl pandemi şartları nedeniyle yapamadıklarını, bu yıl ise yeniden kitapseverlerle buluşacak olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. FUarın 10 gün boyunca açık kalacağını ifade eden Zolan, “Türkiye'nin en ünlü yazarları ve yayınevleri kitap fuarımıza katılacak. Gereken tüm önlemleri aldık. Yazarlarımızı, şairlerimiz, edebiyatçılarımız düzenleyeceğimiz imza günleri, panel ve konferanslarla vatandaşlarımızla bir araya gelecekler. Dolu dolu geçecek bir fuar olacak. Şimdiden tüm hemşehrilerimizi bu güzelliğimize sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi.