Kitap Fuarı hafta sonunda çok sayıda yazarı ağırlayacak – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kitap Fuarı hafta sonunda çok sayıda...

Kitap Fuarı hafta sonunda çok sayıda yazarı ağırlayacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ekim 2023 Cuma - 13:16Güncelleme: 20 Ekim 2023 Cuma - 13:17
Kitap Fuarı hafta sonunda çok sayıda yazarı ağırlayacak

6. Kitap Fuarı kapsamında hafta sonunda çok sayıda yazar, düzenlenecek imza günü ve söyleşilerde okurlarıyla bir araya gelecek.

13 Ekim’de kapılarını ziyaret açan 6. Kitap Fuarı sürüyor. Bir haftada 200 bin ziyaretçi sayısına yaklaşıldığı ifade edilen fuarda, bu hafta sonunda birbirinden değerli şair ve yazarlar yer alacak.

Hafta sonu programında Bircan Yıldırım, Saniye Bencik Kangal, Nurullah Genç, Tarık Tufan, Sinan Yağmur, Merve Gülcemal, Serhat Yabancı’nın yanı sıra Denizlili yazarlar da imza günleri ve söyleşiler gerçekleştirecek.

Fuarla ilgili tüm söyleşi, imza günleri ve diğer detaylara Denizli Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabileceği ifade edildi.

Organizasyonun 22 Ekim’de sonlanacağını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hemşehrilerini fuara davet etti. Fuarın bu hafta sonu da ünlü yazarları ağırlamaya devam edeceğini kaydeden Zolan, “Kitap fuarımız çok yoğun bir şekilde geçiyor. Tüm vatandaşlarımıza, anne babalara çağrıda bulunuyorum, bu fırsatı kaçırmayın ve fuarımızı çocuklarınızla birlikte mutlaka ziyaret edin, burada kitap kokusunu hissedin. Okuyan, araştıran, sorgulayan, donanımlı bir gelecek nesil için fuarımız çok kıymetli. İnşallah daha nice fuarlar düzenlemeyi Allahım bizlere nasip etsin diyor, tüm hemşerilerimi tekrar 22 Ekim’de son bulacak fuarımıza davet ediyorum” diye konuştu.