Kıraç, gençleri şarkılarıyla coşturdu – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kıraç, gençleri şarkılarıyla coşturdu

Kıraç, gençleri şarkılarıyla coşturdu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Mayıs 2022 Cuma - 13:03Güncelleme: 20 Mayıs 2022 Cuma - 13:04
Kıraç, gençleri şarkılarıyla coşturdu

Anadolu rock müziğinin sevilen ismi Kıraç, Denizli konserinde gençlere müzik dolu dakikalar yaşattı, şarkılarıyla coşturdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği gençlik konseri Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Konserde sahne alan Kıraç, Anadolu rock müziğinden esintiler sundu.

Serin havaya rağmen konser için gelen hayranlarının içini şarkılarıyla ısıtan Kıraç, kendisini Denizlililerle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Bahar Şenlikleri’ne katkı sağlamak için bu yıl Gençlik Konseri’ni PAÜ’de düzenlediklerini söyleyen Zolan da, “Bu vatan için canını feda eden büyüklerimiz, şehitlerimiz, gazilerimiz var. Bugün biz hür ve bağımsız yaşıyorsak bunu sağlayanlar var. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canını ve kanını veren tüm kahramanlarımızı saygıyla sevgiyle anıyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin çalışmalarını da anlatan Zolan, “Büyükşehir Belediyemizin Gençlik Meclisi var. Büyükşehir Belediyemizden arzu ve istekleriniz olursa siz gençler Gençlik Meclisimize ve bana iletebilirsiniz. Taleplerinizi en üst noktada karşılamak için gayret sarf edeceğiz” diye konuştu.

Zolan, konuşmasının ardından sanatçı Kıraç’a Denizli'nin simgesi horoz figürü bulunan plaket verdi.