Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyelerinden Zolan’a ziyaret – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyelerinden Zolan’a...

Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyelerinden Zolan’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Aralık 2022 Cuma - 14:31Güncelleme: 2 Aralık 2022 Cuma - 14:31
Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyelerinden Zolan’a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi,3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi Başkan Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen ziyarete Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör ve Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı.

Kabul için Zolan’a teşekkür eden Güngör, bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Güngör, “İhtiyaçları giderme anlamında ilerleyecekleri yolu bildikleri için de ayrıca huzurluyuz. Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezimiz için de teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Zolan, her bireyin engelli olabileceğini işaret ederek, önemli olanın kafalardaki, gönüllerdeki engelleri kaldırmak olduğunu söyledi. Zolan, “Birçok engelli kardeşimiz daha başarılı ve güzel işler yapabiliyor. Buna hep beraber şahidiz, örneklerimiz var.
Engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için yürüyüşümüzü güçlendirerek arttırıyoruz. Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezimizin ihalesini yaptık. Yakın bir tarihte temel atma törenini sizlerle yapacağız. Hızlı bir şekilde bitirmeyi arzu ediyoruz. Ben tekrar ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.