Karahan, Bereket Enerji ve DTB’yi ziyaret etti – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Karahan, Bereket Enerji ve DTB’yi ziyaret...

Karahan, Bereket Enerji ve DTB’yi ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ağustos 2017 Cumartesi - 12:01Güncelleme: 5 Ağustos 2017 Cumartesi - 12:01
Karahan, Bereket Enerji ve DTB’yi ziyaret etti

Vali Hasan Karahan, Bereket Enerji Grubu ile Denizli Ticaret Borsası’na (DTB) ziyaretlerde bulundu.

Vali Hasan Karahan, kurum ve kuruluşlara iadeyi ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda enerji sektöründeki yatırımlarıyla dikkati çeken Bereket Enerji Grubu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Karahan, grubun Pamukkale İlçesi Asmalıevler Mahallesi’ndeki yerleşkesine gelişinde, Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı ve Başkan Yardımcısı Ali Yağlı tarafından karşılandı.

Saldanlı ve Yağlı ile bir süre sohbet eden Karahan, enerji sektörünün önemine dikkat çekti. Grubun bugüne kadar gerçekleştirdiği yatırımlar ve geleceğe dönük projeleri hakkında bilgi alan Karahan, günümüzde enerjinin bereket olduğunu ifade etti.

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Saldanlı ise, ziyaret dolayısıyla Vali Karahan'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Karahan, Bereket Enerji ve DTB’yi ziyaret etti

KURBAN PAZARI İLE İLGİLİ SUNUM

Vali Hasan Karahan, DTB’yi de ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili ile bir süre görüştü. Borsasının çalışmaları ve projeleri hakkında Vali Karahan’ı bilgilendiren Tefenlili, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Denizli Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı’nda alınan önlemleri ve yapılan çalışmaları video eşliğinde Vali Karahan’a anlattı.