Kapaklıkaya, bir kez daha kültür buluşmalarına konuk oldu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kapaklıkaya, bir kez daha kültür buluşmalarına...

Kapaklıkaya, bir kez daha kültür buluşmalarına konuk oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Aralık 2022 Perşembe - 11:43Güncelleme: 1 Aralık 2022 Perşembe - 11:43
Kapaklıkaya, bir kez daha kültür buluşmalarına konuk oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “Kültür Buluşmaları” programına yazar Alişan Kapaklıkaya, bir kez daha konuk oldu.

Yazar Alişan Kapaklıkaya’nın konuşmacı olduğu Kültür Buluşmaları programı, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve Serhat Akbulut ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program için hazırlanan 2 bin kişilik Özay Gönlüm Salonu’nun tamamen dolması üzerine dinleyiciler için bin kişilik Mehmet Gazi Salonu ile 500 kişilik Fatma Yıldız Salonu’nda video konferans sistemi kuruldu.

Programda konuşan Zolan, yazar Kapaklıkaya’yı yeniden Denizli’de misafir ediyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, Genç Denizli Sohbetleri programı ile her gün gençlerle de buluştuklarını söyledi.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki 3 büyük salonu da dolduran konuklara teşekkür eden Zolan, “Bu kongre ve kültür merkezimizin büyüklüğünde Türkiye’de 3 tane yok. Burayı yaparken ‘Acaba Denizli’ye büyük mü gelir? Acaba Denizli bu salonları doldurur mu?’ diye kafamızda soru işaretleri vardı. Bugün gördüm ki sanki küçük yapmışız. Sizin sevginiz, birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece Denizlimize eserler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Programın konuşmacısı Kapaklıkaya ise esprileriyle konuklarını gülümsetirken, aile ilişkileri ve iletişim konularını içeren bir sunum yaptı.