Kadın judocuların hedefi Avrupa’da derece – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kadın judocuların hedefi Avrupa’da derece

Kadın judocuların hedefi Avrupa’da derece

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Aralık 2023 Perşembe - 10:48Güncelleme: 7 Aralık 2023 Perşembe - 10:48
Kadın judocuların hedefi Avrupa’da derece

Geçen sezon, Spor Toto Süper Lig’i ikinci sırada tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Judo Takımı, Avrupa Kulüpler Şampiyonası’na katılmak üzere Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a hareket etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Judo Takımı, 2017 yılında yükseldiği Spor Toto Süper Lig’i geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın ardından averaj ve 12 puanla ikincilikle tamamlamamıştı.

Bu sonuçla Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazanan kadın judocular bu sabah (7 Aralık Perşembe) Avrupa Kulüpler Şampiyonası’na katılmak üzere Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a hareket etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi önünden hareket eden sporcu kafilesi ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirterek Denizli’ye derecelerle dönmek istediklerini kaydetti.

ZOLAN’DAN BAŞARI DİLEĞİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, teknik heyet ve sporculara başarılar diledi. Sporcuların Denizli ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını kaydeden Zolan, “Bizim çocuklar her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor. Şehrimizin çocuklarının Denizli’mizi ve ülkemizi uluslar arası arenada temsil etmeleri bizleri ayrıca gururlandırıyor. İnşallah güzel sonuçlarla dönerler. Her birinin gözlerinden öpüyor, yürekten başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.