Jandarmadan online trafik eğitimi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Jandarmadan online trafik eğitimi

Jandarmadan online trafik eğitimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Aralık 2020 Çarşamba - 16:32Güncelleme: 23 Aralık 2020 Çarşamba - 16:32
Jandarmadan online trafik eğitimi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürülüğü ekipleri, “Evdeyim, Trafik Kuralları Aklımda” kampanyası kapsamında, canlı derslere katılarak ders veriyor.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında yüzüyüze ara verilmesinin ardından dersler Eğitim Bişim Ağı (EBA) üzerinden işlenmeye başladı.

Daha önceki dönemlerde “Trafik Dedektifleri Projesi” kapsamında ilk ve orta dereceli okullarda trafik eğitim seminerleri icra eden İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, EBA ve Zoom üzerinden İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak trafik eğitimleri veriliyor.

“Evdeyim, Trafik Kuralları Aklımda” kampanyası doğrultusunda derslere canlı katılan jandarma trafik personeli, Jandarma Genel Komutanlığı’nca hazırlanan sunumlar eşliğinde öğrencilere trafik eğitimi veriyor.

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından şu ana kadar Jandarma Trafik sorumluluk bölgesinde bulunan (15) okulda toplam (175) öğrenciye eğitim verildiği, eğitimlerin okulların kapanacağı tarihe kadar devam edeceği belirtildi.