İhtiyaç sahiplerine 15 yıldır uzanan Sevgi Eli – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. İhtiyaç sahiplerine 15 yıldır uzanan Sevgi...

İhtiyaç sahiplerine 15 yıldır uzanan Sevgi Eli

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Şubat 2021 Cumartesi - 14:36Güncelleme: 13 Şubat 2021 Cumartesi - 20:36
İhtiyaç sahiplerine 15 yıldır uzanan Sevgi Eli

Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevini yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 15 yaşına girdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı osman Zolan, “Sevgi Eli ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza uzanacak, onları ayağa kaldıracak, ihtiyaçlarını karşılayacak” dedi.

Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevini yürütmek için 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde hayata geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 15 yaşına girdi. Sadece kent şehir değil, tüm ilçelerde her yıl gıda, kıyafet ve ev eşyasının yanısıra,gelinlikten damatlığa, bebek kıyafetinden her türlü giyim eşyasına kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek veriyor. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile koordine olan Sevgi Eli, merkez ve ilçelerde çıkan yangınlarda eşyaları küle dönen ailelerin, ev eşyalarını yenileyerek yardımcı oluyor.

"HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Kuruluşunun 15’inci yılını kutlayan Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'ni ziyaret ederek çalışanlarla bir araya gelen Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız ve Sevgi Eli çalışanları katıldı. Denizli’nin birlik ve beraberlik ve dayanışma ruhuna büyük önem verdiğini vurgulayan Zolan, Sevgi Eli'nin 15 yıldır ihtiyaç sahibi ile hayırseverler arasında köprü görevi yürüttüğünü belirtti. 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde faaliyete geçen Sevgi Eli’ne katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür eden Zolan, "Sizlerle beraber gece gündüz çalışıyoruz. Milletimize hizmet ediyoruz. Derdi olan vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. İhtiyaç sahiplerimizin yanında olmamız gerekiyor, onların hayata tutunmasını sağlamamız gerekiyor" dedi.

"SEVGİ ELİ VATANDAŞLARIMIZA UZANACAK "

15. yaşını kutlayan Sevgi Eli’nin her geçen yıl çok daha başarılı bir şekilde gelişme gösterdiğini ve ilk günkü aşk ile Denizli’de gönüllerde taht kurduğunu söyleyen Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Vatandaşlarımızın ihtiyaçları olabilir, bu ihtiyaçları başta belediyemiz olmak üzere tüm hayırseverlerimizle birlikte el ele, kol kola sağlayacağız. Ben çalışmalarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Sevgi Eli her zaman olacak. Sevgi Eli ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza uzanacak, onları ayağa kaldıracak, ihtiyaçlarını karşılayacak. Ben sizlere, hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yolda samimiyet ve gayretle koşturan sizlerden Allah’ım razı olsun."

"SEVGİMİZİN EN GÜZEL ŞEKLİNİ SEVGİ ELİ İLE GÖSTERİYORUZ"

Sevgimizin en güzel şeklini sevgi eli ile gösteriyoruz diyen Zolan, “Sevgi Eli’nin mimarı olan önceki dönem Belediye Başkanımız ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ile eşi Ayşen Zeybekci'ye teşekkür ediyorum. 14 Şubat Sevgililer Günü, sevgimizin en güzel şeklini Sevgi Eli ile gösteriyoruz. Denizlimizde yaşayan hemşehrilerimize sevgimizi göstermemiz gerekiyor. Bunu Sevgi Eli ile gösteriyoruz. 14 Şubat Sevgililer Günü bizim için Sevgi Elimiz ve onların dertlerine derman olduğu vatandaşlarımızdır. Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ve değerli eşi Ayşen Zeybekci Hanımefendi ile başlayan bu yürüyüşü bizler, eşim Berrin Zolan, Sevgi Eli Sorumlumuz Selma Hanım, Daire Başkanlarımız ve bütün çalışanlarımızla birlikte başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Allah’ım nice yıllara eriştirsin inşallah. Sevgiyle, muhabbetle, yardıma koşacak vaziyette kalalım. Yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun. Sevgililer Gününüz kutlu olsun" dedi.