Bakan Şimşek, valilik ve büyükşehir belediyesini ziyaret etti – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Bakan Şimşek, valilik ve büyükşehir belediyesini...

Bakan Şimşek, valilik ve büyükşehir belediyesini ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Mart 2024 Pazartesi - 19:14Güncelleme: 18 Mart 2024 Pazartesi - 19:14
Bakan Şimşek, valilik ve büyükşehir belediyesini ziyaret etti

Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kentteki programına Vali Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret ederek başladı. Denizli Valiliği önünde törene karşılanan Bakan Şimşek, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra programının ikinci durağı olan Denizli Büyükşehir Belediyesine geçti.

Başkan Zolan, ilk olarak Bakan Şimşek’e Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığında sergilenen Yatağan palası, Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserleri ve Denizli Sancağını anlattı. 15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli Sancağı ile ilk direnişi başlattığından bahseden Zolan, daha sonra Şimşek’e Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırımları hakkında bilgi verdi.

Bakan Şimşek ise ev sahipliğinden ve yakın ilgilerinden dolayı Başkan Zolan'a teşekkür ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı.

Ziyaretin sonunda Başkan Zolan, Bakan Şimşek ve beraberindekiler 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda yer alan AK Parti standını ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.