Hamilelik Okulu’nda 7. dönem – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Hamilelik Okulu’nda 7. dönem

Hamilelik Okulu’nda 7. dönem

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Mayıs 2017 Cuma - 13:10Güncelleme: 26 Mayıs 2017 Cuma - 13:10
Hamilelik Okulu’nda 7. dönem

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ailemi Seviyorum projesi kapsamında, "Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller" sloganıyla hayata geçirdiği Hamilelik Okulu'nda 7'nci dönem başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında özel bir hastaneyle işbirliği yapılarak düzenlenen Hamilelik Okulu’nda 3 hafta sürecek 7'nci dönem eğitimleri verilen ilk dersle başladı. İlk derse, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kadın Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Murat Karayel ve anne adayları katıldı.

Anne adaylarının bilinçli bir hamilelik süreci geçirmelerini hedeflediklerini kaydeden Gökoğlan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak başlattığımız Hamilelik Okulu eğitimlerimiz devam ediyor. Sadece Hamilelik Okulumuz değil sosyal ve kültürel alanda açtığımız birçok ücretsiz kurslarımız da başarılı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Op. Dr. Murat Karayel de, anne adaylarına gebelikte annede meydana gelen fizyolojik ve psikolojik değişiklikler, gebelikte günlük yaşam, gebelik izlemleri, rutin yapılan tetkikler ve bağışıklama, gebelikte sık karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konularda bilgi verdi.