Halk gününde Vali’den ev istedi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Halk gününde Vali’den ev istedi

Halk gününde Vali’den ev istedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Mayıs 2017 Salı - 16:37Güncelleme: 9 Mayıs 2017 Salı - 16:37
Halk gününde Vali’den ev istedi

Vali Ahmet Altıparmak’ın düzenlediği halk gününe katılan 4 çocuk annesi Gülsüm Adanur, eşinin cezaevinde olduğunu söyleyip, kalacak ev konusunda yardım istedi.

Vali Ahmet Altıparmak’ı düzenlediği kalk toplantılarının mayıs ayı buluşması yoğun katılımla gerçekleştirildi. Valilik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, vali yardımcıları, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, daire müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda vatandaşlar sorun, talep ve şikayetlerini Altıparmak’a aktardı. Vali Altıparmak, vatandaşların tüm sorularını cevapladı, çözüm bulunması için ilgili daire müdürlerine talimat vererek konularla ilgilenilmesini istedi. Bir vatandaşın düğünlerle silah atılması şikayeti üzerine Vali Altıparmak, emniyet güçlerinin gelen şikayetleri anında değerlendirerek müdahale edeceğini ve silah atılmasına kesinlikle izin vermeyeceklerini, gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.

4 ÇOCUK ANNESİNİN İSTEĞİ

Toplantıya Çivril’den katılan 4 çocuk annesi Gülsüm Adanur ise, Vali Ahmet Altıparmak’tan çocuklarıyla birlikte bir eve yerleştirilmesini istedi. Kucağında bebeğiyle toplantıya katılan Adanur, aslen Mardinli olduğunu, Denizli’ye yerleştiklerini, fakat eşinin ceza evine girdiğini anlattı. Çivril’de bir arsası olduğunu belirten Gülsüm Adanur, “Kocam hapse girmeden önce ev yapmaya başlamıştık. Cezaevine girince yarım kaldı. Bu kışı çadırda geçirdim. Bizi bir eve yerleştirmenizi talep ediyorum” dedi.

Halk gününde Vali’den ev istedi

MUHTARLAR TALEPLERİNİ İLETTİ

Bu arada söz alan mahalle muhtarları ve vatandaşlar, gerek bireysel gerekse mahallelerinde bulunan birçok sorun, talep ve şikayetini aktardı. Eğitim, iş, tarım ve sağlık konuları başta olmak üzere kaymakamlıklar ve belediyelerle ile ilgili konuları içeren sorunlar, vatandaşlar tarafından dile getirildi. Toplantının ardından istek ve şikayetlerini valilik binasında hazırlanan platformda ilgili daire müdürlerine iletme fırsatı da buldular.

Halk gününde Vali’den ev istedi