Güle güle 2017, hoş geldin 2018 – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Güle güle 2017, hoş geldin 2018

Güle güle 2017, hoş geldin 2018

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Aralık 2017 Pazar - 00:01Güncelleme: 1 Ocak 2018 Pazartesi - 15:54
Güle güle 2017, hoş geldin 2018

Takvim yaprakları birer birer eksildi ve son güne gelindi. Üzüntülerin ve acı olayların fazla, sevinçlerin sınırlı kaldığı 2017’yi uğurlarken, yeni bir yıla, 2018’e hoş geldin diyoruz ve yeni yılın tüm insanlığa barış, huzur, dostluk ve sevgi getirmesini diliyoruz.

Bu arada yeni yıla girerken Denizli protokolü de yayımladığı mesajlarla halkın yeni yılını kutladı. İşte o mesajlar:

 

KARAHAN: BİRLİK VE DAYANIŞMA EN ÖNEMLİ GÜVENCE

Vali Hasan Karahan, mesajında, yeni umutlar ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanının yaşandığını, yeni yılın geçmiş bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, geleceğe ilişkin yol haritalarının tekrar belirlenmesi, planlanması ve gözden geçirilmesine vesile olacağını belirterek, şunları kaydetti:

“2017 yılında, ülkemizde yaşanan sıkıntıları, acı hadiseleri, elim kazaları millet olmanın verdiği güçle, dirayetle, bir ve beraber olarak, kardeşçe kenetlenerek hep birlikte aştık. Milletimizin sağduyusu, özverisi ve sorunların aşılması yolunda gösterdiği birlik ve dayanışma, güçlü Türkiye’nin en önemli güvencesidir.

2017 yılında olduğu gibi Denizli’mizin her alanda gelişmesi, kalkınması, daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için yapılan çalışmalarımız, 2018 yılında da artarak devam edecektir. 2018 yılı için planladığımız yeni yatırım projeleri ile sosyal projelerin kararlılıkla hayata geçirilmesi ve vatandaşlarımızın kullanımına sunulması için azami gayret sarf edeceğiz.2018 yılının ülkemiz, milletimiz, ilimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eder; tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

 

ZOLAN: HİZMETLERİMİZ HEYECANLA DEVAM EDECEK

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 2018’in tüm insanlığa, ülkemize ve Denizli’ye; barış, huzur ve refah getirmesini dileyen Başkan Zolan, “Denizlimiz için büyük projelerin hayata geçtiği 2017 yılının ardından, yeni yılda da hizmetlerimiz aynı heyecan ve azimle devam edecek” diyerek, şöyle devam etti:

“Denizli’miz için büyük projelerin hayata geçtiği 2017 yılının ardından, yeni yılda da hizmetlerimiz aynı heyecan ve azimle devam edecek. Denizli’miz için büyük projelerin hayata geçeceği 2018 yılının şehrimize ve hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Denizli’miz, sadece klasik belediyecilik hizmetleriyle değil hayal dahi edilemeyen projelerin gerçekleştirildiği vizyon ve örnek kent olmaya devam edecek."

Zolan, ülkeyi istikrarsızlaştırmaya çalışanlara ve aziz Türk milletinin yürüyüşüne engel olmak isteyenlere karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve önderliğinde "dur" demeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

FİLİZ: EKONOMİK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, 2018 yılının ülkemiz, milletimiz, bölgemiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah getirmesini diledi. Mesajında, “2018 yılının hayırlı hizmetlerle, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda atılacak önemli adımlarla dolu dolu geçmesini temenni ediyorum” diyen Filiz, şu ifadelere yer verdi:

“2017 yılı milli birlik ve dayanışma ruhunun daha da güçlenmesine, darbecilerle, teröristlerle, kandan beslenen odaklarla dişe diş mücadeleye vesile olmuştur. Unutulmasın ki, büyük Türk milleti güçsüz ve çaresiz değildir. Aziz milletimiz geçmişin en umutsuz anlarında milli birlik ve beraberlik duygusuyla doğrulmuş, üzerinde oynanan oyunları yüksek irade ve azmiyle bozmasını bilmiştir.Ekonomimize yönelik olarak içerden ve dışarıdan yapılan tüm algı operasyonlarıda sonuçsuz kalmış, üstelik küresel ekonomideki tüm dalgalanmalara rağmen, ekonomimiz sağlam bir zemin üzerinde ilerlemeyi sürdürmüştür. İnşallah 2018’de Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci öncülüğünde çok daha büyük ekonomik başarılara imza atacağız.”

 

GÜRLESİN, YENİ YILDA BARIŞ VE HUZUR DİLEDİ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni yıl mesajında, umutla başlanan 2017 yılında dünya da birçok savaş ve zulmün yaşandığına dikkat çekerek, 2018 yılının öncelikle tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diledi. 2018 yılında yatırımların devam edeceğini belirten Gürlesin, sözlerine şunları ilave etti:

Halkımızın bize verdiği emaneti en iyi şekilde korumak ve geçmişten gelen eksiklikleri tamamlayarak, geleceğe dönük projelerle Pamukkale İlçemize yakışır işler yaptık. 2017 yılı 68 mahallemizin tamamına hitap edecek vizyon projelerle dolu bir yıl oldu. 2018 yılı devam eden projelerimizi tamamladığımız, yepyeni projelerimizi başlattığımız bir yıl olacak. 2017 yılında dünya tarihine kazınacak birçok savaş, kavga, zulümler yaşandı. Terör örgütlerinin kanlı eylemleri, Müslümanlara yapılan zulümler tüm ülke olarak hepimizi derinden yaraladı. Temennimiz, 2018 yılının bu savaşların ve zulümlerin sona erdiği bir yıl olmasıdır. Her gün olduğu gibi yeni gelen yıla da girerken tüm dualarımız, savaşların bitmesi, zulümlerin sona ermesi, ülkemizin daha refah seviyeye ulaşması içindir. Umutlarımızla birlikte yeni yılın tüm Denizli halkımıza güzellikler getirmesini diliyorum. Tüm halkımızın yeni yılı kutlu olsun.”

ERDOĞAN: ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN SÜRECEK

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 2018’i daha büyük bir umut ve heyecanla karşıladıklarını ifade ederek, “Denizli Ticaret Odası olarak, ilimizin ve ülkemizin kalkınması adına sosyal ve ekonomik anlamda 2017’yi oldukça yoğun geçirdik. 2018 yılında da aynı amaç doğrultusunda çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Bu çerçevede; Denizli ve ülkemiz adına yararlı olacağını düşündüğümüz bölgemizin tanıtımı ile ilimizin üretimi ve istihdamına katkı sağlayacak projeler üretmeye, diğer kuruluşlar tarafından üretilen projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Yeni yılın, daha güzel ve daha kazançlı bir yıl olmasını istiyoruz. Bu yolda atacağımız adımların arzuladığımız sonuca ulaşmasını, umutlarımızı, hedefimizi ve amaçladıklarımızı yine birlik ve beraberlik içinde hayata geçireceğiz.Unutulmasın ki, her yenilik yeni bir umuttur. Bu inançla, 2018 yılını bizler de herkes gibi iyi duygularla karşılıyoruz. İnsanımızın, yeni yılı sağlık ve huzur içinde geçirmesini diliyoruz” dedi.

KOCASERT: GELECEK HEDEFLERİMİZE YÜRÜYELİM

TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, yeni bir yılın büyük umutlarla karlılandığını belirterek, “Geçmişe dönüp baktığımızda, geçen zamanın aslında sadece yıllar değil, koskocaman bir ömür olduğunu görüyoruz.Ne yaparsak yapalım, zamanı geriye sarmak maalesef mümkün değil. En değerlisermayemiz zaman (ömür), elimizde olmadan uçup gidiyor.Geçmiş yılları düşündüğümüzde, taş üstüne taş koyduğumuz yılların önemi birkez daha apaçık karşımıza çıkıyor. Mevlana'nın da dediği gibi asla geçmişte yaşamayıp, daima geçmişten dersalmak ve gelecek planlarımızda, hedeflerimizde, düşlerimizde bu noktadanhareketle yürümek sanıyorum en önemlisi.Bu duygu ve düşüncelerle, 2018 yılının sağlık, barış ve mutluluk dolugeçmesini umuyorum. Önümüzdeki senelerde hafızalarımızı geriye sarıp 2018'ealdığımızda, başarılarla dolu bir yılı daha hatırlamamızı temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.