Gönül sofrası Fatih Mahallesi’nde kuruldu – D20Haber
11.05.2025, Pazar
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Gönül sofrası Fatih Mahallesi’nde kuruldu

Gönül sofrası Fatih Mahallesi’nde kuruldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Haziran 2017 Salı - 14:56Güncelleme: 20 Haziran 2017 Salı - 14:56
Gönül sofrası Fatih Mahallesi’nde kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede kurulan gönül sofrasının durağı Fatih Mahallesi oldu. Başkan Osman Zolan, Kars programı dönüşü ayağının tozuyla iftara katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları programı Fatih Mahallesi’ne taşındı. Fatih Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

İftara gelen vatandaşlar ile tek tek selamlaşan Zolan, burada yaptığı konuşmada, Fatih’in hizmetleri en hızlı şekilde alan bir mahalle olduğunu söyledi. Zolan, “Mahallemize doğalgaz geldi, alt yapı çalışmaları tamamlandı, içme suyu kanalizasyon hattı yenilendi. Burada sıra üst yapıya geldi. Kısa bir süre sonra da üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Fatih Mahallesi’nde üst yapıda eskiye dair hiçbir şey kalmayacak. Her şey sıfırdan baştan aşağı yeniden yapılacak. Fatih Mahallesi daha güzel hale gelecek. Denizli’nin bütün mahallelerinde olduğu gibi Fatih Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızla gönül bağımız çok kuvvetli” dedi.

Haberin DevamıReklam




Gönül sofrası Fatih Mahallesi'nde kuruldu

KARS-ANKARA-DENİZLİ PROGRAMI

Bir gün önce Kars’ta iftar yaptığını belirten Zolan, “Denizli ve Kars arasında gönül köprüsü kurmak için Kars’a gittik. Kars’taki vatandaşlarımızla bir araya geldik ve onlarla buluştuk. Kars’tan, Ankara’ya geçerek orada görüşmeler yaptık. Ankara’dan da Fatih Mahallesi’ndeki iftara yetiştik. Bugün de Fatih Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızla iftar yaptık. Ramazan ayı bereketli geçiyor. Bir gün Türkiye’nin bir ucunda diğer gün de burada, başka bir ucunda iftar yapıyoruz. Asıl amacımız gönüller yapmak. Denizli’nin birçok noktasında iftar sofrası kuruyoruz. Ramazan’ın bitmesine sayılı günler kaldı. Ramazan’ın sonuna kadar da iftarlarımıza devam edeceğiz ” diye konuştu.

Gönül sofrası Fatih Mahallesi'nde kuruldu