Gökhan Müftüoğlu, Denizli Büyükşehir ile Gençlik Buluşmaları’na konuk oldu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Gökhan Müftüoğlu, Denizli Büyükşehir ile Gençlik...

Gökhan Müftüoğlu, Denizli Büyükşehir ile Gençlik Buluşmaları’na konuk oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Kasım 2023 Perşembe - 13:00Güncelleme: 23 Kasım 2023 Perşembe - 13:00
Gökhan Müftüoğlu, Denizli Büyükşehir ile Gençlik Buluşmaları’na konuk oldu

Gri Koç ismiyle tanınan Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, Denizli Büyükşehir belediyesinin düzenlediği “Gençlik Buluşmaları”na konuk oldu.

Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu’nun konuk olduğu Büyükşehir ile Gençlik Buluşmaları Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Program öncesi öğrencilerle bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Artık son düzlüktesiniz. Ne yapmak gerekiyor? Koşmak gerekiyor. Ama telaş edip stres yapmadan koşmak gerekiyor. Çünkü stres başarının önündeki en büyük engeldir. Bu engele takılmamak, stresi kontrol etmek ve tabi ki rehavete de kapılmamak gerekiyor” dedi.

Öğrencilere başarılar dileyen Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak sınav ücretlerini karşılayacaklarını da söyledi.

Her gün 3 seans olmak üzere, 5 gün boyunca gençlere “YKS’ye 7 ay kala kazanma navigasyonu” sunumu yapacak olan Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu ise, 2 günde toplamda 71 okulun öğrencilerine hitap ettiğini, çok güzel geri dönüşler aldığını kaydetti.

Çok güzel bir hizmet verildiğini belirten Müftüoğlu, öğrencilere sınava hazırlık süreci, stresle baş etmenin yolları, verimli ders çalışma yöntemleri, zamanın iyi değerlendirilmesi ve motivasyonun yüksek tutulmasıyla ilgili bilgiler aktardı.

Müftüoğlu, 1 Aralık 2023 Cuma günü saat 13.30’da da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde halka açık düzenlenecek programla da yetişkinlere seslenecek.