Gençlik Festivali sahnesi müzik gruplarını ağırladı – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Gençlik Festivali sahnesi müzik gruplarını ağırladı

Gençlik Festivali sahnesi müzik gruplarını ağırladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Ekim 2023 Cuma - 14:51Güncelleme: 6 Ekim 2023 Cuma - 14:51
Gençlik Festivali sahnesi müzik gruplarını ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Festivali’nde Homeless, Suça Sürüklenen Çocuk ve Eski Kafa grupları müzikseverlerle buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel hazırladığı Gençlik Festivali devam ediyor. Festival kapsamında KYK Amfi Park’ta kurulan sahnede Homeless, Suça Sürüklenen Çocuk ve Eski Kafa grupları konser verdi.

Konserleri takip eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, gecede yaptığı konuşmada, Pamukkale Üniversitesi’ni kazanarak kente gelen öğrencilere moral vermek amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini dile getirdi.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıldönümünde gençlere özel bir festival hazırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Zolan, “Gençlik Haftası şeklinde etkinliklerimize devam ediyoruz. Okulunuz açıldı, sizlere başarılar diliyorum. Sizi motive etmek, Denizli’ye yeni gelen gençlerimizi ailelerinden ayrıldığı için yaşadıkları üzüntüyü gidermek için güçlü bir etkinlik yapmak istedik. Hepinize iyi eğlenceler” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Zolan, günün anısına sahne alan Eski Kafa müzik grubuna plaket verdi.

Öte yandan festival kapsamında bu akşam KYK Amfi Park’ta Barfly saat 19.00, Dış Güçler saat 20.30 ve Kafadenk ise saat 22.00’de sahneye çıkacak.