Gençlik Festivali Necati ve Saykolar konseriyle sona erdi – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Gençlik Festivali Necati ve Saykolar konseriyle...

Gençlik Festivali Necati ve Saykolar konseriyle sona erdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Ekim 2023 Pazartesi - 11:22Güncelleme: 9 Ekim 2023 Pazartesi - 11:23
Gençlik Festivali Necati ve Saykolar konseriyle sona erdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Festivali, Necati ve Saykolar konseriyle sona erdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümüne özel 3-8 Ekim tarihleri arasında düzenlediği Gençlik Festivali’nde, , 6 günde 16 farklı konser gerçekleştirildi.

Festivalin son gününde Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)Rektörlük önündeki konserde Necati ve Saykolar sahne aldı. konsere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof Dr Ahmet Kutluhan, davetliler ve çok sayıda genç katıldı. Necati ve Saykolar Grubu’nun söylediği birbirinden güzel şarkılar gençlerin büyük beğenisini topladı. Gençler şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken, gece boyunca süren müzik şöleni coşku içinde geçti.

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına özel etkinler yapmaya devam edeceklerini belirten Zolan , Denizli’nin güzel bir şehir olduğunu dile getirdi. Zolan, konuşmasında şunları söyledi:

“Denizli genç dostu bir şehir. İnşallah gençliğe yönelik projeler yapmaya devam edeceğiz. Her birinize katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesini ve Pamukkale Üniversitesi takip etmeye devam edin.İnşallah birlikte daha iyiye, daha güzele gitmeyi Allah'ım bizlere nasip etsin. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı kutlu olsun, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.”

Gecenin sonunda Zolan ve Kutluhan sanatçılara gecenin anısına plaket verdi.